it support

Driftsikkerhed før alt andet

Altid tilgængelig

Som IT Konsulent er vi vant til at blive smidt ud i lidt af hvert. Uanset om dit behov for hjælp er akut eller planlagt, så kan du altid regne med punktlighed, kvalitet og troværdighed i arbejdet, vi udfører.

Vi gør meget ud af altid at levere samme serviceniveau, uanset hvor travlt vi har.

IT SUPPORT

Står I og mangler en ekstern IT partner, er Fisker IT et oplagt valg. Vi kan hoppe ind og være ny IT i de fleste IT miljøer. Ønskes udelukkende rådgivning er dette også muligt.

3 hurtige grunde til at vælge os

- Vi tager altid telefonen.
- Vi tilbyder managed endpoint antivirus & backup.
- Vi har mange kompetencer samlet under et tag.

Udvalgte kompetencer

Ad hoc IT Support
Managed Endpoint Security
Managed Data Backup
Lenovo & HP Forhandler
Serverløsning lokalt eller i Skyen
Office 365 Business
Managed WiFi / LAN
Dropbox Erhverv
NAS Server løsninger
VPN
Sårbarhedsanalyse
GDPR Dokumentation & Rådgivning

MANAGED BACKUP
Det er vel næsten unødvendigt at gøre opmærksom på, hvor vigtig en gennemprøvet og sikker backup-løsning er for din virksomhed. Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om, hvordan virksomheder har mistet flere års arbejde og har brugt enorme ressourcer på at genskabe tabte data. Vil du undgå at komme i en situation, hvor vitale data er utilgængelige, uden at du selv skal bygge et komplekst top sikkert og redundant datacenter. Eller konstant skal gemme backupmedier i en bankboks eller et andet sikkert sted? Med en backup- og recovery løsning hos Fisker IT får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

DROPBOX BUSINESS

Dropbox Business er løsningen, dine medarbejdere kender, tilført den it-sikkerhed og kontrol din virksomhed har brug for. Du får administrative værktøjer, og så meget plads som du har brug for. Dropbox gør det nemmere at arbejde effektivt. Alle filer, dokumenter, fotos og videoer er med Jer overalt fra jeres computer, smartphone eller tablet. Og det er nemt at dele præcist det I ønsker.

VPN
Med en VPN-forbindelse oprettes forbindelsen til internettet gennem en virtuel “tunnel” til en server i VPN-udbyderens netværk, som skabes ved at kode data med moderne krypteringsteknologi. Krypteringen omskriver data, så de er ulæselige og ubrugelige for uvedkommende, hvilket gør det umuligt at opsnappe og spore datastrømmen. Teknologien bag VPN er ekstrem sikker og benyttes bl.a. af militæret og diverse nationale efterretningstjenester til at beskytte fortrolige informationer. Selv med moderne supercomputere vil det tage mange gange universets levetid at bryde almindelig 256-bits VPN kryptering, hvilket i praksis gør den ubrydelig. VPN kan opsættes på mange måder - vi kan hjælpe med dem alle.

OFFICE 365 BUSINESS
Med Office 365 skal du ikke tænke på opdateringer af licenser og vedligeholdelse af servere.
Det hele foregår i skyen, så du kan koncentrere dig om det, du er god til. Vi håndterer al support indenfor office 365.

NAS SERVER
NAS er groft sagt en lagerenhed, som på en eller anden måde er tilsluttet et netværk. Oftest er en NAS en enhed, som har en harddisk og ethernet-tilslutning, så den kan tilsluttes dit netværk. Du kan sætte den direkte til din router – også den trådløse – og i løbet af få sekunder, kan du få adgang til den på din(e) computer(e). Fordelen er oplagt – nu har firmaet en fælles harddisk, hvorfra I kan udveksle filer og opbevare fælles ting. Alle brugere kan få hver deres del af disken med kodeord, hvor andre ikke har adgang. Altså kort fortalt en harddisk, som har forbindelse med et netværk, hvor en eller flere brugere kan få adgang til den. Nogle NAS-servere har også USB-tilslutning. Det betyder, at du kan overføre direkte via USB.

IT SIKKERHED
Der findes mange måder, hvorpå dine IT-systemer kan sikres, og der bliver hele tiden udviklet nye måder til at beskytte IT-systemer. Det skyldes, at der er flere og flere ondsindede personer, der bliver ved med at finde nye måder, hvorpå de kan infiltrere virksomheders IT på. Derfor har din virksomhed brug for IT-specialister.

bliv ringet op

Tak - Du vil typisk høre fra os indenfor 4 timer på hverdage. Haster din henvendelse bedes du ringe 60708087
Der gik noget galt! Prøv at genopfrisk siden og tjek eventuelt om du har forbindelse til internettet