Oplev fordelene ved AT VÆLGE en servicepakke

Alle installationer hostes gratis i skyen - Nedenfor er listet services, der er inkluderet, hvis du tilvælger vores Servicepakke

Remote Support til klokken 21
(inkluderet i alle aftaler)

Når Access Points kan styres udefra betyder det, at der ofte ikke skal teknikker på besøg. Fejlfinding, tilretning, genstart og ændring af kodeord etc. kan ske udefra og er inkl. i pakken. I kan ringe fra kl. 9-21 på hverdage (10-21 i weekenden). Helligdage lukket (inkl. d. 24/12 og d. 31/12 lukket.

Vi reagerer proaktivt
(kræver respons aftale)

Er et Access Point nede i mere end 60 min. uden at komme online igen, reagerer vi proaktivt og kontakter jer på telefon eller sms. Denne service er praktisk, hvis et Access Point fx kun er tilgængelig for gæster og derfor ikke ville have blevet opdaget af personalet.

Firmware, der altid er opdateret
(inkluderet i alle aftaler)

Alle Access Points bliver løbende opdateret med den nyeste firmware for at øge stabilitet, ydelse og sikkerhed. Når der kommer ny firmware, bliver den først testet af os, før vi sender den ud til jeres netværksudstyr. Vi opdaterer kun firmware uden for jeres åbningstid. Hoteller får en special aftale.

 Garanteret hurtig support
Remote og onsite
(kræver respons aftale)

Med i pakken får du en garanteret remote responstid på 0-3 timer (Netværkstekniker) og er det nødvendigt at få en tekniker på adressen, kan dette garanteres indenfor 0-6 timer (Tilvalg). Responstiden er garanteret alle dage fra kl. 8-23 inkl. helligdage (ex. juleaftensdag og nytårsdag).

Få overblik over din IT
(inkluderet i alle aftaler)

Hele opsætningen bliver dokumenteret og opsat så I selv, hvis I ønsker det, kan se jeres IT i et samlet overblik. I kan med et simpelt login til vores server selv lave ændringer., såsom at skifte password, genstart og lign.

Akut udrykning
(kræver respons aftale)

Kan der via Remote ikke findes en løsning, skal der en tekniker på stedet. Dette besøg er ikke inkluderet i pakken, men kan garanteres indenfor max. 6 timer.

Servicepakken fås med eller uden 6 timers onsite respons

Kontakt os for pris

BLIV RINGET OP

Tak! Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Normalt indenfor 0-4 timer alle hverdage.
Der gik noget galt! Prøv at genopfrisk siden og tjek eventuelt om du har forbindelse til internettet