Privatlivspolitik
Dette website ejes af Fisker IT, Strandvejen 100, 2900 Hellerup, Cvr. 31931339. Når du anvender hjemmesiden www.fisker-it.dk eller køber ydelser, lagrer vi data.

Data anvendes til følgende formål
Data om brug af hjemmesiden (cookies) anvendes til markedsføring på sociale medier samt til analyse af, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Det sker for at optimere brugeroplevelsen. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen. Desuden anvendes data til at yde kundesupport.

Dataopbevaring og sletning af data
Vi opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger
Vi lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger,f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser.

Kilder
Vi har fået dine oplysninger:
- Direkte af dig via tilmelding til nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
- Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
- Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
- Databehandler.

Behandlingsgrundlag
Vi er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:
- Vores legitime interesse i at markedsføre vores virksomhed
- For at vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
- For at vi kan overholde en retlig forpligtelse, fx i henhold til bogføringsloven.

Modtagere
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
- Vi har indgået databehandleraftaler med flere databehandlere, hvilket er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Opbevaring
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, til de formål, der er nævnt:
- I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:
- I forbindelse med levering af produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
- Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.Henvend dig til Support Gruppen på mail. Hvis der er fejl i de oplysninger, vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, kan du skrive på ovennævnte e-mailadresse.Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger – eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, email: dt@datatilsynet.dk.

om os

Fisker IT blev stiftet i 2009, og vi har siden da oparbejdet en stor kundekreds.
Vores team er håndplukket fra øverste hylde i branchen, og vi består af 3 Netværksteknikere, 4 IT-Konsulenter og 2 med ansvar for hardware og installation. Vi gør sammen hverdagen lettere for et hav af mennesker. Vi har en responstid, en viden og et engagement, der gør os unikke i vores branche. Det er sidste gang, du leder efter IT kompetence, hvis du vælger os.
Vi laver primært vores netværksløsninger med Ubiquiti Networks eller Cisco produkter. De vil give jer kompromisløs udholdenhed, sikkerhed og ydelse til fornuftige priser. Vi konfigurerer også på de fleste andre producenters udstyr. Der opsættes efter best practice. Vores installationer er sat op til at blive kontrolleret via vores servere. Det betyder at du som kunde kan få hurtig support og ofte ikke skal afvente en tekniker på adressen.
Vi er klar ved telefonerne alle hverdage fra. kl. 9-17.
Uden for åbningstid er der vagttelefon til kl. 23 alle ugens dage inkl. helligdage.
Kristine, receptionen i Hellerup