IT-outsourcing

En række tjenester skræddersyet til Jeres behov

IT-outsourcing er mere end en ydelse man ligger ud til en ekstern partner. At være en ekstern IT afdeling skal helst føles som at ringe til sin egen IT. Dvs. at I får en medarbejder tildelt som I kender og som kender til jeres IT. Derudover vil I opleve at vores konsulenter er troværdige, dygtige og rare mennesker.
Vores vigtigste opgave er at forstå jeres behov, løse jeres opgave hurtigt og præcist.

Responstid og know-how kombineret med 20 års erfaring

Vi har hos Fisker IT stor erfaring i at administrere virksomheders IT, lille som stor. Vores måde at arbejde på og valg af system og support kan nemt skaleres til den størrelse I har.

Vi følger skarpt med i de nyeste trends og ved derfor hvilken retning vi skal føre jer i. Vi mener ikke at man skal vælge det nyeste bare for at vælge det nyeste, men derimod fokusere på driftssikkerhed og derefter forsøge at optimere uden nødvendigvis at rokke ved fundamentet.

Når tiden er til at implementere nye teknologier gøres det med respekt for medarbejdernes arbejdsprocesser og dermed sikre en gnidningsfri omstilling. Det kræver planlægning og det kræver forståelse for de ansatte og sidst men ikke mindst kræver det respekt for processen.

Faste, lave IT-udgifter og support når I har behov for det

Vi tilpasser alle vores aftaler efter den enkelte kunde og deres behov, uanset om I er på udkig efter en fast aftale, eller blot en adgang til vores ad hoc IT-Support.

MS Office 365 & E-mail-security

Microsoft 365

Fisker-IT er certificeret partner i Microsoft 365. Det betyder, at vi tilbyder salg, installering og support på løsningen. Microsoft 365 har den fordel, at det giver jeres virksomhed en samlet pakke bestående af både intranet, e-mail, kalender, fildeling (Microsoft Sharepoint Online), Skype for business og Teams.

Herudover indeholder pakken alle de velkendte programmer i Microsoft Office, såsom Word, Excel, PowerPoint, Publisher og Access. Microsoft 365 giver virksomheder en totalløsning med alle de nødvendige programmer og kommunikationsplatforme, I skal bruge til at skabe en optimal IT-infrastruktur i virksomheden.

Microsoft Exchange

Fisker-IT er også certificeret partner i Microsoft Exchange. Foretrækker I en on-premise løsning, kan vi hjælpe med installation og support heraf. Microsoft Exchange indeholder ligeledes et e-mail system med mulighed for personlige indstillinger og en brugervenlig kalender som det er tilfældet i M365.

E-mail security

E-mailbåret datatyveri, malware, spam og phishing angreb er blevet mere og mere sofistikerede. De fører til nedetid samt tab af tillid og omdømme for virksomheden. I dag startes 91% af alle hackerforsøg med et målrettet e-mailangreb, og det er derfor yderst vigtigt, at I tager jeres forholdsregler i virksomheden for at beskytte jeres brugere, data og aktiver.

Vi giver den mest komplette, enkle og overkommelige løsning til beskyttelse af forretningsrelaterede e-mails og data i Microsoft 365, Microsoft Exchange og G Suite. Løsningen kombinerer en prisbelønnet e-mail sikkerhed med et manipulationssikkert e-mailarkiv for at sikre overholdelse af GDPR compliance og forenkle dataforespørgelser. Til Microsoft 365 tilbyder vi også fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle dine e-mails og filer, så dit arbejde er sikret, hvis uheldet er ude.

Drift, Infrastruktur & Netværk

Fokus på sikkerhed

Hos Fisker IT tilbyder vi det bedste Endpoint Sikkerhed du kan få til din virksomhed (uanset størrelse), nemlig Bitdefender Endpoint Security Tool. Dertil kommer Managed Firewalls med indbygget antivirus - de såkaldte Next Gen. Firewall's. Når man snakker sikkerhed er backup en lige så vigtig faktor, så det er naturligvis også en service vi tilbyder - både cloud eller lokal backup. Patch Management (automatisk opdatering af software) tilbydes ligeledes som en add'on til Endpoint Sikkerheden.

Vi hjælper hver dag vores kunder med at fremtidssikre deres forretning ved at sørge for, at de har den helt rigtige IT-infrastruktur, der passer til deres behov. Vi agerer som jeres eksterne IT-afdeling!

Hos Fisker IT lægger vi stor vægt på at kalde vores kunder for partnere. Vi anbefaler et IT setup baseret på tillid og indsigt og ikke på hvad der skaber mest profit for os. Vi gør en ære ud af ikke at oversælge, men derimod rådgive og sammen finde den bedst mulige løsning.

Vi bygger både fra bunden og udvider eksisterende netværk

Efterhånden digitaliseres alting. Derfor er kommunikationen mellem medarbejdere og kunder, jeres operativsystemer, intranet, applikationer og øvrige processer og enheder afhængige af, at jeres IT-infrastruktur og netværk er stabilt, opdateret og optimeret. Derfor benytter vi kun udstyr vi har gennemtestet for at sikre, at jeres daglige drift kører problemfrit.

Vi arbejder altid målrettet efter at lave en løsning, der giver fleksibilitet, så løsningen giver mening på længere sigt og kan tilpasses, når jeres virksomhed udvikler sig.

Support og service i højsædet

Det er afgørende for funktionaliteten af selv den stærkeste infrastruktur at have et bagland der kan supportere når firmware skal opdateres, hardware udskiftes og når andre hverdagsudfordringer dukker op. Derfor tilbyder vi en support- og serviceaftale tilpasset jeres behov.