IT-outsourcing

En række tjenester skræddersyet til dine behov

IT-outsourcing er mere end en ydelse man ligger ud til en ekstern partner, IT-outsourcing handler om forretningsforståelse og det tekniske aspekt i at bygge og supportere en virksomheds infrastruktur.

Vores vigtigste opgave er at forstå jeres behov og vide, at som leverandør af forretningskritiske komponenter, er vi forpligtet til at være tilgængelige så godt som 24/7.

Derfor har Fisker-IT også en leveregel der hedder "altid tilgængelig".

Responstid og know-how kombineret med 20 års erfaring

Vi har leveret IT-outsourcing til både mindre produktionsvirksomheder, store børsnoterede medicinalvirksomheder og virksomheder med internationale aktiviteter.

Vores konsulenter er altid klar til at optimere og stille kritisk på det setup der er i drift, for at sikrer den mest optimale løsning år efter år.

En af de vigtigste konkurrenceparametre i den digitale verden pt. er evnen til at implementere nye teknologier, her vil din virksomhed opleve en ny form for omstilling, med et setup som kan skaleres efter jeres behov.

Faste, lave IT-udgifter og support når du har behov for det

Vi tilpasser alle vores aftaler efter den enkelte kunde og deres behov, uanset om du er på udkig efter en fast aftale, eller blot en adgang til vores remote-support.

MS Office 365 & E-mail-security

Microsoft Office 365

Fisker-IT Aps er certificeret partner i Microsoft Office 365. Det betyder, at vi tilbyder salg, installering og support på løsningen. Microsoft Office 365 har den fordel, at det giver jeres virksomhed en samlet pakke bestående af både intranet, e-mail, kalender, fildeling (Microsoft Sharepoint Online), Skype for business og Teams.

Herudover indeholder pakken alle de velkendte programmer i Microsoft Office, såsom Word, Excel, PowerPoint, Publisher og Acces. Microsoft Office 365 giver virksomheder en totalløsning med alle de nødvendige programmer og kommunikationsplatforme, I skal bruge til at skabe en optimal IT-infrastruktur i virksomheden.

Microsoft Exchange

Fisker-IT ApS er også certificeret partner i Microsoft Exchange, og foretrækker I derfor en on-premise løsning, kan vi også hjælpe med installation og support heraf. Microsoft Exchange indeholder ligeledes et e-mail system med mulighed for personlige indstillinger og en brugervenlig kalender.

E-mail security

E-mailbåret datatyveri, malware, spam og phishing angreb er blevet mere og mere sofistikerede. De fører til forretningsforstyrrelser samt tab af tillid og omdømme for virksomheden. I dag startes 91% af alle hackerforsøg med et målrettet e-mailangreb, og det er derfor yderst nødvendigt, at I tager jeres forholdsregler i virksomheden for at beskytte jeres brugere, data og aktiver.

Vi giver den mest komplette, enkle og overkommelige løsning til beskyttelse af forretningsrelaterede e-mails og data i Microsoft Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Løsningen kombinerer vores prisbelønnede e-mail sikkerhed med et manipulationssikkert e-mailarkiv for at sikre overholdelse af GDPR compliance og forenkle dataforespørgelser. Til Microsoft Office 365 tilbyder vi også fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle dine e-mails og filer, så dit arbejde er sikret, hvis uheldet er ude.

Drift, Infrastruktur & Netværk

Fuldt dækket IT

Virksomhedens performance og sikkerhed, kræver en optimal IT-løsning. På arbejdspladsen bruges der ofte unødvendigt mange ressourcer på tekniske problemer, der skaber driftsforstyrrelser og forsinkelser. Slip for, at jeres IT står i vejen for jeres forretningsmæssige ydeevne, og giv os i stedet ansvaret for, at jeres IT fungerer.

Vi kan overtage driften af hele, eller dele af, jeres IT miljø, inklusive servere og klienter. Vi kan sørge for optimal sikkerhed, backup, support, konfiguration, vedligeholdelse samt alt derudover der er nødvendigt for et stabilt og velfungerende IT-miljø.

Fokus på sikkerhed

Ønsker I det, laver vi derudover en analyse af jeres behov og en vurdering af, hvor I med fordel bør sætte ind, hvis I vil forbedre jeres IT-sikkerhed. Vi implementerer løsningerne i jeres virksomhed, sørger for at de virker optimalt og gør deres arbejde samt yder support, når I løbende har brug for hjælp. Vi kan hjælpe jer hele vejen rundt med kvalificeret rådgivning og ekspertviden, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til.

Vi hjælper hver dag vores kunder med at fremtidssikre deres forretning ved at sørge for, at de har den helt rigtige IT-infrastruktur, der passer til deres behov. Vi agerer som jeres jeres eksterne IT-konsulent og IT-sparringspartner, der kan rådgive i forhold til store og små IT-projekter, som I skal have kørt sikkert i mål.

Vi bygger både fra bunden og udvider eksisterende netværk

Efterhånden digitaliseres alting. Derfor er kommunikationen mellem medarbejdere og kunder, jeres operativsystemer, intranet, applikationer og øvrige processer og enheder afhængige af, at jeres IT-infrastruktur og netværk er stabilt, opdateret og optimeret. Derfor benytter vi kun udstyr vi har gennemtestet for at sikre, at jeres daglige drift kører problemfrit.

Vi arbejder altid målrettet efter at lave en løsning, der giver fleksibilitet, så løsningen giver mening på længere sigt og kan tilpasses, når jeres virksomhed udvikler sig.

Support og service i højsædet

Det er afgørende for funktionaliteten af selv den stærkeste infrastruktur at have et bagland der kan supportere når firmware skal opdateres, hardware udskiftes og når andre hverdagsudfordringer dukker op. Derfor tilbyder vi en support- og serviceaftale tilpasset jeres behov.